Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Оновлений офіс Центру Біржових Технологій у Львові

  • 03.07.2018, 12:54
  • 1 599

Утримуючи лідерську позицію в сфері інформаційно-консультаційних послуг з інвестування та навчання торгівлі на фінансових ринках,

Центр Біржових Технологій, відгуки про новий офіс від ЦБТ
Центр Біржових Технологій, відгуки про новий офіс від ЦБТ

Центр Біржових Технологій постійно відкриває нові консультаційні центри в регіонах України. Філіал у Львові діє вже давно, він розташований по вул. Гнатюка, 12а, БЦ «Ріус».

Прагнучи створити максимально комфортні умови для взаємодії клієнтів та співробітників, львівський офіс Центру Біржових Технологій провів повне оновлення, що сьогодні дозволяє вважати його VIP філіалом компанії.

Простір, в якому людям хочеться працювати

Львівський офіс часто стає майданчиком для проведення різних заходів: ділові ігри, майстер-класи, market-discussions, навчальні курси. Нагальною стала потреба модернізації приміщення та технічного забезпечення.

Підхід до цього питання був професійним, адже його вирішувала команда досвідчених дизайнерів. Вона створила новий мультіфункціональний простір, сучасний офіс, який відповідає європейським стандартам.

ЦБТ розширює львівський офіс: відгуки про Центр Біржових Технологій
ЦБТ розширює львівський офіс: відгуки про Центр Біржових Технологій

Нова філософія компанії ЦБТ

Оскільки Центр Біржових Технологій компанія, яка яка бажає крокувати в ногу з часом, вона усвідомлює, що ринкова ситуація стрімко змінюється.

Львівський офіс підтримує філософію компанії щодо підвищення особистої фінансової грамотності населення та намагається впроваджувати нові сучасні технології та інноваційні продукти.

Не є таємницею, що сьогоднішні споживачі стають все більш вибагливими і вимогливими. Тому офіс Центру Біржових Технологій у Львові сьогодні розширив перелік можливостей і послуг у вигляді ексклюзивних продуктів компанії. Пріоритетну увагу було приділено популяризації такого ключового продукту як CBT-ProfiRet.

Команда львівського офісу Центру Біржових Технологій є єдиним механізмом

що оновилося у львівському офісі ЦБТ (Центр Біржових Технологій) та відгуки про це
що оновилося у львівському офісі ЦБТ (Центр Біржових Технологій) та відгуки про це

Якість роботи співробітників компанії викликає заздрість у конкуруючих компаній. І це не випадково. Центр Біржових Технологій дуже відповідально здійснює відбір людей, які будуть працювати в офісі. Компанія не тільки забезпечує своїх співробітників гідною оплатою праці, але й гарантує комфортні умови перебування в колективі. Можливість навчання нової професії і кар'єрного зросту є у кожного, хто хоче стати частиною команди.

Перші відвідувачі львівського офісу після оновлення були приємно здивовані проведеними змінами!