Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Рівненщині у перекинутий в кюветі автобус влетіло авто, загинув екс-посадовець, — ЗМІ

  • 03.07.2018, 12:40
  • 898

У Рівненській області поблизу села Птича автомобіль Mercedes ML з’їхав на швидкості з дороги у кювет і врізався в автобус, який перекинувся напередодні.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські на місці події з’ясували, що 30-річна киянка, керуючи автомобілем «Mercedes ML», рухаючись зі сторони Львова у напрямку Рівного, поблизу села Птича не врахувала дорожньої обстановки, не вибрала безпечної швидкості руху та злетіла в кювет. Там позашляховик зіткнувся із автобусом «Mercedes 404», який з’їхав туди учора.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала водій іномарки та пасажир, 46-річний житель столиці. У жінки медики діагностували пневмоторакс, травму грудної клітки та садна. У чоловіка — травму плеча, ключиці, грудної клітки, рвані рани вуха та голови. Обох госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні. Утім, лікарям життя чоловіка врятувати не вдалося, від отриманих травм він помер.

За інформацією видання «Рівне вечірнє» уточнило, що загиблий — колишній заступник голови Державної служби геології та надр України Сергій Радованов.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Схожі новини