Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Збірна Франції обіграла Аргентину в першому матчі плей-офф ЧС-2018

  • 30.06.2018, 19:28
  • 581

На чемпіонаті світу-2018 з футболу завершився перший матч плей-офф — 1/8 фіналу — в якому збірна Франції обіграла команду Аргентини.

Гра завершилася з рахунком 4:3, повідомляє УНІАН.

Події стрімко почали розвиватися вже на самому початку матчу, коли на 13-й хвилині був призначений пенальті у ворота збірної Аргентини. Мбаппе увірвався на великій швидкості в штрафну площу суперника і змусив порушити на собі правила. У свою чергу, Антуан Грізманн чітко реалізував 11-метровий. Проте піти на перерву лідером збірній Франції не судилося. На 41-й хвилині гри чудовий удар з дальньої дистанції в самий верхній кут воріт вдався Анхелю ді Марії. Основні події в грі трапилися після перерви. Вже на 48-й хвилині удар-простріл у бік воріт суперника Ліонеля Мессі замкнув Габріель Меркадо, який вивів південноамериканську команду вперед у рахунку — 1:2.

Але, вже за 9 хвилин, на 57-й, Бенджамін Павард своїм точним ударом зміг зрівняти рахунок — 2:2. А далі настав час головного героя матчу — Кілліана Мбапе. До заробленого на самому початку гри пенальті він додав дубль в середині второгог тайму. На 64-й хвилині він вивів французів вперед, а за 4 хвилини, на 68-й, закріпив перевагу — 4:2.

Це були два вирішальних епізоди матчу. У час, що залишився аргентинці намагалися забити гол, ряд моментів мав лідер команди Ліонель Мессі, але гол вже у доданий арбітром час, на 90+3 хвилині, забив Серхіо Агуерро. Втім, збірну Аргентини це не врятувало — 3:4. Суперник збірної Франції по ¼ фіналу визначиться у сьогоднішньому вечірньому матчі Уругвай — Португалія, який розпочнеться о 21.00 за київським часом.

Схожі новини