Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Замінила Єлизавету II»: елегантна Анджеліна Джолі здивувала шанувальників

  • 29.06.2018, 16:35
  • 873

Анджеліна Джолі затьмарила всю королівську рать на церемонії, присвяченій святкуванню 200 літньої річниці заснування Ордена Святого Михайла і Святого Георга, що відбулася в Лондоні — в соборі Святого Павла.

Про це пишуть західні ЗМІ, повідомляє УНІАН.

Цей королівський орден вручається тим, чиї заслуги перед Британської імперії пов'язані з зовнішньополітичними успіхами. Анджеліна у 2016 році отримала з рук Єлизавети II почесний орден, який прирівнює її до лицарського титулу, і з тих пір вона завжди удостоюється високої честі брати участь в подібних заходах. Джолі знаходиться в Англії, де знімається у другій частині фільму «Малифесента».

Вона прибула до Англії разом з усіма своїми шістьома дітьми. Королева Великої Британії Єлизавета II не змогла бути присутньою на урочистій службі через погане самопочуття. Джолі постаралася повністю відповідати своїм зовнішнім виглядом королівській придворній традиції і виглядала як повноправний член королівського дому.

Її сукня світло-сірого кольору, елегантний капелюшок у тон і рукавички, аксесуар, який є для королеви обов'язковим, перетворили Анджеліну в головну героїню церемонії. Джолі виглядала справжньою переможницею і не приховувала свого торжества. 43-річна актриса, режисер і продюсер недарма стільки сил і часу присвячує участі в серйозних політичних і благодійних справах на найвищому рівні.


Схожі новини