Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У мерії пообіцяли до кінця червня призначити житлову субсидію львівським сім’ям, які мають на неї право

  • 26.06.2018, 17:23
  • 651

Управління соціально захисту Львівської міської ради продовжує активно працювати над нарахуванням житлових субсидій містянам, і вже до кінця червня планують призначити субсидію тим сім’ям, які мають право на субсидію (відповідно до змін, які діють з травня 2018 року) та подали відповідні заяву і декларацію.

На цьому наголосила під час брифінгу Леся Дронь, заступник начальника управління — начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту Львівської міської ради.

«Внесено зміни до програмного забезпечення, ті зміни вже опрацьовані, і ми плануємо до кінця червня призначити житлову субсидію тим сім’ям, які мають право на субсидію з травня, і подали заяву та декларацію, якщо мали її подати, відповідно до змін. Тобто ми на сьогодні активно працюємо, щоб нарахувати людям житлову субсидію.

Велике прохання до тих сімей, в яких відбулися зміни — повідомити про них. Найперше — якщо набули власності на транспортний засіб, який немає ще 5 років з моменту випуску, якщо відбулися зміни у складі зареєстрованих осіб, якщо змінюються особи, які зняті з оплати послуг, щоб потім не було нарікань, що субсидія нараховується неправильно", — сказала Леся Дронь, заступник начальника управління — начальник відділу пільг, соціальних допомог та компенсаційних виплат управління соціального захисту Львівської міської ради.

Водночас, вона наголосила, що управління соціального захисту Львівської міської ради зверталося в Міністерство з тим, щоб комісіям, які є в органах місцевого самоврядування, надати право визначати можливість сім’ї отримання субсидії в кожному окремому випадку, залежно від ситуації.

«На сьогодні передбачено, що позитивне рішення приймається в тому випадку, якщо ті особи, які не працюють, не можуть працювати через довготривалу хворобу, і субсидія надається на підставі висновку лікарської лікувальної комісії», — додала Леся Дронь.

Для детальнішої інформації щодо призначення субсидії, слід звертатись до районних відділів соціального захисту.

Популярне за добу

Популярне за тиждень