Передплата 2024 ВЗ

Відпочити у Ніредьгазі запросив мер міста

Угорська делегація презентувала львівським туроператорам «родзинки» курортного міста

Якщо ви ще думаєте, куди поїхати бодай на кілька днів за межі міста, а може, й України, не шукайте заморських курортів, що за тридев’ять земель. Можна вибратися до сусідньої Угорщини у місто Ніредьгаза. А це лише 350 кілометрів від Львова!

Запросити українців відпочити і оздоровитися в угорському містечку особисто приїхав мер міста Ніредьгаза Ференц Ковач, а з ним делегація — представники туристичної сфери. Директор і засновник найкращого зоопарку країни Гайдош Ласло міг розповідати про своїх п’ять тисяч тварин, мабуть, цілий день. Видно, що чоловік дбає про своє господарство.

Гості також представляли львівським туроператорам та журналістам проморолики з відпочинкового комплексу Шошто, етнографічне село-музей, де й досі живуть старі ремісники.

Про те, що треба співпрацювати і дружити з угорцями, казав і міський голова Львова Андрій Садовий. «Ми з Угорщиною працюємо і дружимо ще з тих часів, як королева Констанція Угорська вийшла заміж за князя Лева. Тому та співпраця має такі довгі, столітні, позитивні моменти», — сказав Андрій Іванович.

Схожі новини