Передплата 2024 ВЗ

Прес-секретарку Трампа виставили з ресторану в США

  • 25.06.2018, 09:54
  • 863

Прес-секретаря Білого дому Сару Сандерс попросили піти з ресторану через її роботу на президента США Дональда Трампа.

Співвласниця закладу Red Hen у Лексінгтоні, штат Вірджинія, у п'ятницю ввечері попросила пані Сандерс і її сім'ю піти з ресторану, повідомляє ВВС.

У такий спосіб вона висловила своє невдоволення адміністрацією президента Трампа.

Пані Сандрес прокоментувала інцидент у Twitter: «її дії більше свідчать про неї, аніж про мене».

Стефані Уілкінсон переконана, що пані Сандерс працює на «нелюдську і неетичну» адміністрацію. Вона заявила виданню Washington Post, що вирішила не обслуговувати прес-секретаря Трампа, коли поговорила зі співробітниками.

«Скажіть мені, що ви хочете зробити. Я можу попросити її піти, — розповіла вона. — Вони відповіли так».

Цьому інциденту передувало те, міністра внутрішньої безпеки Кірстен Нільсен освистали в мексиканському ресторані в Вашингтоні.

Останнім часом уряд США критикують через скандальну політику ізоляції дітей-мігрантів від їхніх батьків на мексиканському кордоні.

Рішення адміністрації про кримінальне переслідування кожного нелегального мігранта, який перетинає кордон, призвело до того, що майже 2300 дітей розлучили із їхніми батьками в травні й червні, що спричинило гнів у всьому світі.

Пізніше пан Трамп відмовився від розподілу сімей, проте заявив, що як і раніше дотримувається політики «нульової терпимості».

Критики називають рішення ресторану Red Hen дискримінацією.

Пані Уілкінсон заявила, що попросила пані Сандерс поговорити з нею зовні, перед тим як пояснити, «що в ресторані дотримуються певних принципів, які, на її переконання, слід відстоювати, — це чесність, співчуття і співпраця».

За її словами, Сандерс відразу ж відповіла: «Все в порядку. Я піду» і навіть збиралася заплатити за замовлення, однак грошей у неї не взяли.

Схожі новини