Передплата 2024 ВЗ

Воротар української збірної дав перший коментар після переходу у Реал

  • 23.06.2018, 10:54
  • 884

Воротар збірної україни з футболу Андрій Луніни вперше прокоментував свій перехід у Реал.

Про це повідомляє Marca.

Голкіпер розповів, що завжди мріяв грати за мадридську команду і неодноразово говорив про це українським журналістам. До того ж, за словами Андрія, він завжди вболівав за «вершкових».

«Всі знають, що у мене було три тисячі пропозицій, але Реал — це моя мрія, я прийшов сюди не за грошима», — наголосив Лунін.

Футболіст запевняє, що не думає про роль основного воротаря, адже поки найголовніше завдання для нього — це залишитись у мадридській команді на тривалий час та у майбутньому підняти над головою кубок Ліги Чемпіонів.

Раніше стало відомо, що Андрій Лунін перейшов у Реал.

До цього іспанські журналісти розповіли про варіанти майбутнього для воротаря збірної України після переходу у склад вершкових. Рішення щодо долі 19-річного голкіпера прийме новий головний тренер іспанського колективу Хулен Лопетегі. Для Луніна є три варіанти розвитку: стати третім воротарем в головній команді клубу, грати в другій команді мадридців Кастільї, яка виступає в третьому за рангом дивізіоні Іспанії, або піти в оренду до іншого клубу, щоб дозріти до головної команди Реала.

Схожі новини