Передплата 2024 «Добра кухня»

До ОРДЛО з Росії прибуло 15 вантажівок з військовою технікою

  • 21.06.2018, 20:22
  • 474

Місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала щонайменше 15 вантажівок зі зброєю, які рухалися зі сторони кордону з Російською Федерацією.

Про це повідомляє прес-служба ООС з посиланням на українську сторону Спільного центру з контролю та координації у Facebook.

За результатами моніторингу СММ ОБСЄ підтверджено розташування 18 гаубиць різного калібру на південний захід від міста Луганська (район населеного пункту Бугаївка).

У цьому ж районі, та поблизу населеного пункту Шимшинівка Луганської області, за межами відведення спостерігачі Місії задокументували розміщення 32 одиниць танків різної модифікації.

«Окрім того, за наявною інформацією, у районах населених пунктів Антрацит та Алчевськ виявлено переміщення колони техніки бойовиків, щонайменше 15 вантажівок, які рухалися з боку тимчасово непідконтрольного пункту пропуску „Довжанський“, що на кордоні з Російською Федерацією», — йдеться у повідомленні.

Зазначене, зазвичай свідчить про чергове поповнення арсеналу бойовиків засобами ураження, для здійснення ними своїх злочинних намірів на території Донецької та Луганської областей.

Схожі новини