Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

26 випускників на Львівщині отримали максимальний бал під час ЗНО

  • 21.06.2018, 18:18
  • 618

Львівщина — третя у рейтингу регіонів за підсумками ЗНО.

26 випускників на Львівщині отримали максимальні 200 балів на зовнішньому незалежному оцінюванні. Цього року найкраще здали ЗНО 222 випускники у Києві, Харківській та Львівській областях.

«Якщо подивитися рейтинг регіонів за показниками зовнішнього незалежного оцінювання, Львівщина має чим похвалитися — ми продовжуємо тенденцію минулих років і сьогодні наші випускники знову серед лідерів в Україні. Пишаємось нашими абітурієнтами і продовжуємо інвестувати в освіту — майбутнє України», — повідомила директорка департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, у четвер, 21 червня, на інформаційних сторінках учасників ЗНО опубліковано результатами тестування і бланки відповідей з історії України, географії, фізики та хімії. Таким чином, станом на сьогодні відомі результати ЗНО з усіх предметів, які виносилися у 2018 році на тестування.

«Таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100−200 балів і таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень за шкалою 1−12 балів опубліковано на сайті Українського центру в розділі «Предмети ЗНО», — йдеться у повідомленні УЦОЯО.

Зазначено також, що інформаційну картку зі своєї сторінки учасники зможуть роздрукувати з 22 червня. Цей документ є додатком до сертифіката ЗНО і подається до приймальних комісій під час вступу.

Водночас, у разі виникнення сумніву щодо правильності результату тестування учасник ЗНО може подати апеляцію до УЦОЯО протягом п’яти календарних днів із дня офіційного оголошення результатів з певного предмету.

Зазначимо, цього року вперше за весь період зовнішнього незалежного оцінювання в Україні зареєстровано 79 апеляцій на процедуру проведення тестування.

Схожі новини