Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львовом пройде 80 бригада, яка повертається із зони бойових дій

  • 21.06.2018, 15:57
  • 710

В суботу, 30 червня, у Львові відбудеться урочиста хода військовослужбовців 80-тої окремої десантно-штурмової бригади з нагоди повернення із зони бойових дій.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Урочисте проходження військових розпочнеться о 10.00, і закінчиться на пл. Ринок окремою церемонією та урочистостями. Участь в заході візьмуть близько 1 тисячі військовослужбовців та їх рідних.

«Запрошуємо усіх львів’ян 30 червня урочисто зустріти наших захисників, які повертаються із зони бойових дій, захищаючи нашу державу. 30 червня о 10 годині від місця розташування 80-тої окремої десантно-штурмової бригади вирушить колона військових за маршрутом: вул. Стрийська — вул. Героїв Майдану — вул. Сахарова — вул. Коперника — просп. Свободи — вул. Беринди — пл. Ринок, і власне на площі Ринок об 11 годині відбудеться окрема церемонія і зустріч військових.

В усі періоди нашої історії своїх захисників Україна вітала в особливий спосіб. І ми в такий спосіб хочемо вшанувати захисників, віддячити їм за їх жертовність. Тому запрошуємо львів’ян урочисто долучитися до цих заходів, адже завдяки нашим захисникам ми маємо можливість сьогодні маємо можливість святкувати День Конституції, що буде найближчими днями. Це дуже важливо, щоби львів’яни активно долучилися і вшанували наших захисників. Це наш обов’язок", — сказав Євген Бойко, в. о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради.

Схожі новини