Передплата 2024 «Добрий господар»

У будинок увірвалися з металевими планками

Громадяни Азербайджану обчистили будинок жителів Бродівського району і втекли.

Нападників затримали правоохоронці.

На Львівщині у будинок 59-річного чоловіка та 66-річної жінки, близько 23.00, увірвалися невідомі. Жінку вдарили по голові металевою планкою. Вона впала та вдала, що втратила свідомість. У той час зловмисники почали нишпорити у помешканні.

Прихопивши з собою чотири золотих персня, телевізор, 10 тисяч грн. та 500 доларів, втекли. Господиня вибігла на подвір'я і побачила свого співмешканця, який лежав на землі із закровавленою головою. Його руки були зв'язані скотчем…

У Бродівське відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у лікарню доставлено мешканців району — 59-річного чоловіка з «відкритою черепно-мозковою травмою» та 66-річну жінку з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, забійні рани голови».

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліцейські розпочали оперативно-розшукові заходи, орієнтування щодо зловмисників були розіслані усім підрозділам поліції України.
Того ж дня працівники поліції у Житомирській області затримали трьох зловмисників, а четвертого — наступного дня, на Львівщині. Усі вони є громадянами Азербайджану, віком 36−50 років, які нелегально перебувають на території України.

Наразі перевіряється їхня причетність до скоєння інших злочинів. Досудове розслідування триває.

Схожі новини