Передплата 2024 ВЗ

«Це вже дно»: у Львові у будівлі театру Заньковецької відкрили еротичний клуб

  • 19.06.2018, 11:55
  • 1 473

Частина будівлі, де розташовано заклад, не належить театру Заньковецької, а тому вони не могли ніяк вплинути на появу еротичного клубу.

Про це повідомляє Tvoemisto.tv

У Львові на проспекті Свободи, 26 у будівлі Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької відкрили «еротичний театр». Про це повідомив львівський ресторатор Вардкес Арзуманян у себе на сторінці Facebook та розмістив відповідне фото.

«Театрали! Це треба зупиняти. То вже дно. То поряд з Оперним», — написав він.

У прес-службі театру Заньковецької повідомили, що частина будівлі, де розташовано заклад, їм не належить, а тому вони не могли ніяк вплинути на появу еротичного клубу.

«Це приміщення перебуває в приватній власності. Ми, звичайно, не бажаємо такого сусідства, але самостійно на це впливати не можемо. Щоб унеможливити появу таких речей, у Львові повинна бути якась консолідована громадська позиція та обурення», — говорять у театрі.

Повна назва еротичного клубу — Corset Erotic Theater and Restaurant Club. Виданню вдалось з’ясувати, що власником закладу є ТОВ «Сцена № 3». Згідно з даними Youcontrol, цією фірмою володіє уродженець села Буховичі Мостиського району Богдан Нагайло. Юридична адреса фірми збігається з фактичною адресою клубу. Основним видом діяльності ТОВ «Сцена № 3» є обслуговування напоями (КВЕД 56.30).

У коментарі Tvoemisto. tv Богдан Нагайло підтвердив, що є власником еротичного клубу, втім, як він каже, це радше «еротичний театр». Таку назву він пояснює тим, що заклад розташований, власне, у театрі.

«Це не стриптиз-клуб, нічого аморального тут не відбувається. Театр завжди був осередком світського життя. Наприклад, згадаймо, як у театрі Курбаса колись розташовувалося казино, ресторан та кабаре. Це частина концепції закладу. У минулому це називали кабаре, зараз — еротичний театр», — розповів Богдан Нагайло.

За його словами, заклад є ресторан-клубом. Його інтер'єр відстворює стиль кінця ХІХ — початку ХХ століття.

Зазначимо, що згідно з інформацією на Facebook-сторінці закладу, працює цей ресторан з 22:00 по 6:00.

Схожі новини