Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Росія готує повномасштабну атаку на Україну, — організатор вбивства Бабченка

  • 18.06.2018, 17:57
  • 976

Підозрюваний в організації замаху на журналіста Аркадія Бабченко Борис Герман в Апеляційному суді Києва заявив, що росіяни планують «повномасштабну атаку» в Україні.

Про це перед засіданням суду заявив Герман з боксу затриманих, передає РБК-Україна. «У списку, який мені передали, було дійсно 47 прізвищ. У списку був Аваков -молодший, а Бабченко там не було. Вони (росіяни — ред.) планують повномасштабну агресію, це стовідсоткова інформація», — сказав Герман.

Разом з тим, на питання про те, коли планується повномасштабна агресія, Герман не відповів. Зазначимо, 31 травня Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Борису Герману, підозрюваному в організації замаху на вбивство журналіста Бабченка.

Пізніше, 11 червня, суд переніс розгляд апеляції на арешт Германа на 18 червня 2018 року. 15 червня СБУ затримала підозрюваного в організації замаху на вбивство Бабченко. Тоді повідомлялося, що Герман за вказівкою В'ячеслава Пивоварника здійснив фінансування і логістику з РФ в Україну групи громадян України, які в Ростові-на-Дону пройшли інструктаж і навчання для здійснення терористичних актів.

Схожі новини