Передплата 2024 ВЗ

Антикорупційний суд має запрацювати до кінця цього року, — Порошенко

  • 17.06.2018, 09:58
  • 398

Президент Петро Порошенко в інтерв’ю українським телеканалам наголосив, що якнайшвидший початок роботи антикорупційного суду підтримує українське суспільство та міжнародні партнери України.

Глава держави особливо підкреслив, що докладе всіх зусиль для запуску роботи нового суду вже до кінця 2018 року, повідомляє прес-служба президента України.

«Я буду робити все можливе для того, щоб антикорупційний суд створити до початку президентської кампанії. Мова йде не лише про створення умов для конкурсу, а й завершити конкурс, сформувати суд і запустити», — зазначив Петро Порошенко, відповідаючи на запитання, що антикорупційний суд буде створюватись паралельно з передвиборчою кампанією в країні.

«Чи це буде підтримано українським політикумом? Маю відповідь — не знаю. Не впевнений», - зауважив Президент.

«Але це точно буде підтримано. Ця моя ініціатива буде підтримана українським народом. Точно ця ініціатива буде підтримана українським суспільством. І точно ця ініціатива буде підтримана нашими партнерами. І тому я буду дуже рішуче наводити порядок і забезпечувати якнайшвидше створення суду. Так само, як ми зробили з багатьма іншими реформами», — наголосив Глава держави.

Схожі новини