Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вибух на авто у Києві: власнику оголосили підозру за два злочини

  • 16.06.2018, 13:10
  • 637

Власнику авто, в якому у четвер у Святошинському районі Києва стався вибух і постраждало 4 дітей, оголошено про підозру за двома статтями, йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомив начальник Г У Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

«На цей час чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу та за погодженням із процесуальним керівником оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статтею 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до семи років позбавлення волі», — розповів Крищенко.

Слідчі підготували клопотання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Найближчим часом суд його розгляне.

«Окрім того, у кримінальних провадження призначено ряд криміналістичних експертиз, за висновками яких та після детального допиту постраждалих дітей можлива перекваліфікація на більш тяжкий злочин», — зазначив керівник столичних поліцейських.

Схожі новини