Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Дніпропетровщині вантажівка впала з мосту на залізничні колії

  • 16.06.2018, 12:40
  • 537

У Новомосковському районі Дніпропетровської області водій вантажівки не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль впав з мосту на залізничні колії.

Як повідомляють в прес-службі ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до Служби порятунку «101» 15 червня о 20:55.

Подія сталася на 230 км автошляху «Київ-Луганськ-Ізварине», поворот на місто Новомосковськ.

«По прибуттю пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що водій вантажного автомобіля «IVECO», (вантажопідйомність 30 т, порожній), громадянин 1962 року народження, не впорався з керуванням, в результаті чого допустив падіння автомобіля з автомобільного мосту на 2 залізничні колії перегону «Самарівка-Новомосковськ». Виникла затримка залізничного транспорту. Водія з забоями госпіталізовано каретою швидкої медичної допомоги до ЦРЛ міста Новомосковськ.

З метою швидкого відновлення руху на даній дільниці, до прибуття відновлювальних бригад Придніпровської залізниці, підрозділами Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області проведені роботи по звільненню однієї залізничної колії від перешкоди. Рух залізничного транспорту здійнювався по однієї колії з затримкою. Для подальшої ліквідації аварії згідно плану взаємодії залучено техніку 195 понтонно — мостового загону Міністерства оборони України.

О 22:50 вантажний автомобіль, витягнуто з залізничної колії. Підрозділом Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області проведені роботи по змиванню паливно-мастильних матеріалів, що витекли з пошкодженого автомобіля. О 23:00 рух по залізничним коліям відновлено повністю", — йдеться у повідомленні.

Схожі новини