Передплата 2024 ВЗ

У Києві неадекватний хлопець кидався під машини і різав собі вени розбитою пляшкою

  • 16.06.2018, 11:25
  • 597

У п’ятницю ввечері, 15 червня, на зупинці громадського транспорту біля площі Перемоги у Києві, неадекватний хлопець намагався покінчити із життям.

Він вибігав на дорогу, а потім порізав собі вени розбитою пляшкою.

Про це повідомляє «Інформатор».

Інцидент трапився близько 22:00 на вулиці Саксаганського біля ТЦ «Україна».

Перехожі та охоронці найближчих закладів помітили хлопця, який поводився неадекватно. За словами очевидців, він вибіг на проїжджу частину і хотів накласти на себе руки, потрапивши під машину. На це вчасно зреагувала охорона, і тоді двоє чоловіків-охоронців зловили хлопця і забрали з дороги. Але він виривався і намагався втекти.

Йому все ж вдалось втекти. Тоді молодий чоловік підбіг до смітника і почав там нишпорити. Хлопець дістав скляну пляшку, розбивши її почав різати собі вени сидячи на зупинці громадського транспорту.

«Рятівники» несамовитого хлопця зупинили машину «швидкої», яка проїздила повз. Медики надали йому першу допомогу і викликали поліцію. За словами лікарів, поріз руки у хлопця не сильний і жити він буде.

Як уточнив охоронець, сильного алкогольного сп'яніння він не помітив, також малоймовірно, що той був під дією наркотиків.

«У хлопця поїхав дах», — сказав один з охоронців.

Медики також уточнили, що алкоголь 28-річний молодий чоловік вживав, але в помірних кількостях, сильно п'яний не був. Аналізи покажуть внаслідок чого хлопець хотів вчинити суїцид, і чи був він під дією наркотиків.

Схожі новини