Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві вибухнув автомобіль, постраждали діти

  • 14.06.2018, 18:10
  • 702

У Києві на вулиці Чорнобильській вибухнув автомобіль.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС, передає УНН.

«На Чорнобильській вибухнув автомобіль „Волга“. За попередньою інформацією, постраждали чотири дитини», — повідомили у ДСНС.

На місці працюють лікарі та правоохоронці.

За інформацією поліції, сьогодні, 14 червня, о 16.42 до поліції Києва надійшло повідомлення про вибух на вул. Чорнобильській у Святошинському районі Києва.

Поліцейські по прибуттю на місце з’ясували, що епіцентром вибуху став старий автомобіль, який вже тривалий час був припарковиний неподалік від одного з будинків.

Попередньо з’ясовано, що четверо дітей віком 5 до 11 років вирішили погратися в автомобілі, для чого залізли в салон авто. Там вони знайшли предмет, який вибухнув.

За словами першого заступника Голови Національної поліції України В’ячеслава Аброськіна, зараз на місці події працюють слідчо-оперативна група поліції на чолі з керівництвом столичного главку і вибухотехніки, а також кілька бригад медиків.

«Усі четверо дітей госпіталізовані до лікарні „Охматдит“, двоє з них — у важкому стані. Ми з’ясовуємо, що саме вибухнуло, поки про щось говорити зарано», — зазначив Аброськін.

Він додав, що поліцейські проводять необхідний комплекс заходів, щоб встановити всі обставини події, а також причетних до неї осіб.

Схожі новини