Передплата 2024 ВЗ

Сильвестр Сталлоне потрапив в епіцентр пікантного скандалу

У прокуратурі Лос-Анджелеса взялися за справу голлівудської зірки

На Сильвестра Сталлоне ще у грудні 2017 року подали заяву до поліції за зґвалтування. Тепер поліція Санта-Моніки передала справу до прокуратури Лос-Анджелеса. Про це повідомив представник прокуратури Грег Ріслінг, — інформує CNN.

Але мова насправді йде про інцидент майже 30-літньої давності, — він відбувся 1990 року. Згідно із законами Каліфорнії, термін давності цього злочину", навіть якщо він і мав місце, вже вичерпався. Тепер прокурори мають вирішити, чи висувати акторові звинувачення, чи ні.

Своєю чергою адвокат Сталлоне Мартін Сінгер вже виступив із заявою, у якій сказано, що актор відкидає усі звинувачення.

«Це неприпустимо, що окружний прокурор і правоохоронні органи оприлюднили таку інформацію, тому що вона змушує людей думати, що там щось насправді було», — додав Сінгер.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року проти Сильвестра Сталлоне висунула звинувачення у сексуальних домаганнях жінка, ім’я якої не називали. Вона розповіла, що актор домагався її у 1986 році, коли їй було тільки 16 років.

У грудні 2017 року ще одна жінка розповіла про зґвалтування, яке вчинив з нею Сталлоне. За її словами, зірка «Роккі» накинувся на неї в 1990 році у власному офісі.

Схожі новини