Передплата 2024 «Добрий господар»

Меган Маркл вперше супроводжувала Єлизаветту І І в офіційному королівському візиті

  • 14.06.2018, 17:28
  • 515

Сьогодні Меган Маркл вперше супроводжувала королеву Єлизавету II в поїздці.

Дружина принца Гаррі та його бабуся разом вирушили в графство Чешир, де офіційно відкрили міст Mersey Gateway і честерський театр Storyhouse, повідомляє телеканал «Прямий».

Герцогиня Сассекська та Її Величність прибули вранці на знаменитому поїзді The Royal Train, на якому королівська сім'я подорожує з 1842 року.

Опісля відкриття мосту Mersey Gateway і честерського театру Storyhouse Меган Маркл і королева Єлизавета II мають поїхати на обід в Chester Town Hall, після чого повернуться додому.

Герцогиня Сассекська для першого самостійного виходу в компанії королеви вибрала світле плаття-міді Givenchy. Дружина принца Гаррі доповнила образ чорним клатчем і класичними човниками Sarah Flint.

Королева Єлизавета II віддала перевагу сукні з квітковим принтом, зеленому пальто і капелюшку з прикрасою у вигляді великої квітки.

Трапився і кумедний інцидент. Так, Меган запанікувала, не знаючи, як поводитися відповідно до етикету: сісти до автівки до королеви або після. Зрештою герцогиня вийшла із цієї ситуації наступним чином: вона запитала у самої королеви «Як ви вважаєте за краще?». І та пропустила дружину онука вперед. Хоча повертатися спиною до монарха, згідно протоколу, вважається неприпустимим, пише видання Dailymail.

Той факт, що Маркл відвідує всі ці події без принца Гаррі, і невдовзі після королівського весілля, є доказом того, що королева Єлизавета розглядає її як справжнього члена сім'ї, з яким вона з радістю робить офіційні візити.

Схожі новини