Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Укрзалізниця» у нічних поїздах і спати покладе, і нагодує

  • 13.06.2018, 14:17
  • 449

В. о. глави «Укрзалізниці» Євген Кравцов презентував нову послугу компанії з харчування у пасажирських поїздах.

Повноцінне харчування поїде разом з пасажирами у подорож з 18 червня у тих потягах, які курсують у нічний час.

Пасажирів наразі годуватимуть гаспачо (іспанська холодна томатна зупа), другими стравами, чаєм і кавою. Меню з повноцінним гарячим харчуванням вводять для пасажирів у чотирьох потягах: № 81 «Київ — Ужгород», № 104 «Київ — Маріуполь», № 7 «Київ — Івано-Франківськ», № 749 «Київ — Івано-Франківськ». Оплатити за цю послугу можна буде готівкою і банківською картою.

Попередньо відомо, що вартість повноцінного обіду — 95−120 гривень. Придбати ланч-бокси можна і при онлайн-купівлі квитка. Згодом таку функцію планують ввести і для інших позицій з меню.

На своїй сторінці у соцмережах Євген Кравцов написав: «Спробував нове меню з повноцінного гарячого харчування, яке запроваджуємо для своїх пасажирів. За кілька днів на 4 поїздах, що їдуть зі столиці до Маріуполя, Івано-Франківська та Ужгорода, відтепер можна обирати їжу на власний смак». Пан Кравцов скуштував варену картоплю і казав, що йому сподобалося. І додав, що меню залежатиме від сезону. У планах «Укрзалізниці» - запровадження якомога більше українських страв.

Схожі новини