Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Онука колишнього президента Польщі звинуватили у водінні авто нетверезим і образі поліцейського

Домінік В. отримав на руки прокурорський документ

Прокуратура оскаржує внука колишнього президента Польщі у водінні авто в нетверезому стані та образах поліцейського. Слідчі переконують, що Домінік В. до того ж спричинив ДТП.

У лютому до поліції Гданська звернулася жінка, яка заявила, що водій автомобіля VW Golf пошкодив її авто і втік з місця події. Вона додала, що чоловік був нетверезим. Поліцейські знайшли авто порушника і його власника. З’ясувалося, що це внук екс-президента Польщі Леха Валенси Домінік.

Під час затримання чоловік був нетверезим, у його крові знайшли 1,8 проміле алкоголю. Він чинив опір поліції, ударивши подного правоохоронця. Відтак погрожував смертю, шарпав за одяг особу, яка намагалася його затримати і унеможливити подальший шлях на автомобілі.

Тепер йому висунули звинувачення по п’яти статтях, зокрема — управління автомобілем без права водіння і під впливом алкоголю, зневага поліції, застосування сили до особи, наділеної владою. Єдине, у чому Домінік В. визнає себе винним, — керування авто у нетверезому стані і пошкодження іншого авто. Зараз він перебуває під арештом.

Схожі новини