Передплата 2024 ВЗ

Сьогодні абітурієнти складатимуть ЗНО з фізики

  • 11.06.2018, 10:43
  • 505

У понеділок, 11 червня, відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з фізики.

Для участі в тестуванні зареєструвалося 23,4 тис. випускників. Про це повідомляють в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, паспорта або іншого документа, серію та номер якого зазначено у Сертифікаті та запрошення-перепустки. Без даних документів абітурієнта до пункту проведення ЗНО допущено не буде.

В УЦОЯО радять учасникам ЗНО заздалегідь дізнатися адресу проведення зовнішнього незалежного оцінювання з фізики, зазначену у запрошенні-перепустці на інформаційній сторінці. Маршрути до пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання розміщено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Учасникам оцінювання рекомендують взяти із собою дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку із питною водою.

Також зазначається, що під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв'язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

На виконання сертифікаційної роботи з фізики відведено 180 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті — 38. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, — 60.

Сертифікаційна робота містить завдання: з вибором однієї правильної відповіді (№ 1−24); на встановлення відповідності («логічні пари») (№ 25−28); відкритої форми з короткою відповіддю (структуроване завдання) (№ 29−32), неструктуроване завдання (№ 33−38). Відповіді на всі запитання потрібно позначити у бланку А.

На сайті УЦОЯО також повідомляється, що останній цього року іспит ЗНО, з хімії, відбудеться 13 червня.

Схожі новини