Передплата 2024 ВЗ

Меган Маркл порушила королівський кодекс на святкування дня народження Єлизавети

  • 10.06.2018, 13:52
  • 978

Схоже, Меган Маркл пристосовується до свого нового життя в королівській сім’ї, але все ж переконується, що її стиль серйозно виділяється.

У суботу, 9 червня, герцогиня Сассекська відвідала свій перший парад на честь «офіційного» дня народження королеви Єлизавети II, передає УНН з посиланням на Entertainment Tonight.

В параді брали участь понад 1400 офіцерів королівської гвардії, 200 коней і 400 музикантів.

Вийшовши зі своїм чоловіком, принцем Гаррі, колишня зірка пригорнула до себе всю увагу розкішним вбранням світло-рожевого кольору від Carolina Herrera зі стильним вирізом, що повністю оголює плечі. Однак Меган Маркл не врахувала, що всі жінки королівської родини повинні виходити до британців у вбранні, що плечі прикриває.

Тож не дивно, що на балконі Букінгемського палацу, з якого члени королівської сім'ї вітали королеву та всіх британців зі святом, герцогиня Сассекська зайняла місце позаду членів родини монарха та скромно спілкувалась з іншими учасниками заходу.

Зазначимо, що на офіційні заходи в палаці дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон завжди обирала закриті сукні з рукавом. Це простежується з першого її виходу в статусі герцогині Кембриджської у 2011 році. А принцеса Діана завжди надавала перевагу сукням, які прикривали її плечі та руки, з першої появи на прийомі в 1981 році.

Схожі новини