Передплата 2024 ВЗ

#SaveOlegSentsov. Стартував другий етап глобальної кампанії на підтримку політв’язнів

  • 08.06.2018, 12:37
  • 603

Акції #SaveOlegSentsov триватимуть два дні під час проведення саміту G7 «Великої сімки».

У п'ятницю, 8 червня, стартував другий етап глобальної кампанії по звільненню українського режисера Олега Сенцова та інших політв'язів #SaveOlegSentsov. Про це повідомили активісти на сторінці кампанії у Facebook.

«Сьогодні ми починаємо другий етап нашої глобальної кампанії#SaveOlegSentsov та закликаємо небайдужих людей долучитися до онлайн-акції 8−9 червня», — йдеться у повідомленні.

Активісти повідомили, що акції #SaveOlegSentsov на підтримку політв’язнів у Мальбо (Квебек, Канада) триватимуть два дні під час проведення саміту G7 («Великої сімки») .

«Ми переконані, що звільнення Олега Сенцова та всіх 70 заручників Кремля має бути одним із ключових питань саміту. Спільними зусиллями ми зможемо цього досягти!», — зазначається у тексті.
Активісти закликають всіх небайдужих долучитися до акції у Facebook.

Зазначається, що для цього потрібно в коментарях під останнім постом відомих світових політиків лишити заклик з хештегами #SaveOlegSentsov та #freesentsov. Також це можна зробити у Twitter — написати назву акаунту політика (зі знаком @ на початку) та хештеги #SaveOlegSentsov та #freesentsov.

Організатори акції також додали до повідомлення гугл-документ із вже підготовленими волонтерами твітами.

«Ви натискаєте на будь-який з них — і автоматично набраний текст твіту з'являється у вас на сторінці. Залишилося тільки відправити», — йдеться у повідомленні.

Схожі новини