Передплата 2024 «Добрий господар»

У Польщі поблизу поліцейського відділку cпіймали п’яного українця за кермом

  • 06.06.2018, 20:50
  • 751

У суді в Польщі дасть пояснення 33-річний громадянин України, який незграбно намагався припаркувати свою автівку перед відділком поліції у Ґожуві Великопольському в Любуському воєводстві.

Виявилося, що чоловік був напідпитку. Про це у вівторок поінформував Матеуш Славек із любуської поліції, повідомляє Польське радіо.

Інцидент трапився під час вихідних. Увагу чергового та оператора поліцейського відеоспостереження привернув водій, котрий уночі з проблемами намагався припаркувати своє авто на майже порожньому паркінгу перед міською комендатурою поліції у Ґожуві Великопольському.

«Ситуація здалася дивною для поліцейських. Вони запідозрили, що водій авто може бути нетверезим. Коли вони підійшли до нього, аби перевірити це, то відразу відчули сильний запах алкоголю. У чоловіка у крові виявили 1 проміле алкоголю», — сказав Славек.

Він додав, що 33-річний українець відповість за керування транспортним засобом у нетверезому стані, за що загрожує навіть до двох років позбавлення волі. Водночас водій не мав із собою водійських прав, заявивши, що залишив документ в Україні. За це порушення йому доведеться заплатити також штраф.

Схожі новини