Передплата 2024 «Добрий господар»

«Львівгаз» взяв участь у Всеукраїнському конкурсі змагань фахівців діагностики газопроводів

  • 01.06.2018, 15:52
  • 889

«Наша майстерність — ваша безпека!», — саме під таким гаслом днями на Львівщині відбувся третій етап Всеукраїнських змагань фахівців діагностики газопроводів. За першість у Західному регіоні змагались кращі бригади комплексно-приладового обстеження газопроводів (КПО) із шести областей України: «Волиньгаз», «Закарпатгаз», «Івано-Франківськгаз», «Львівгаз», «Рівнегаз» та «Чернівцігаз».

Організатором першості стала група компаній РГК за підтримки профспілки працівників газових господарств України.

Для всіх учасників змагань забезпечили рівні умови, у тому числі виконання однакових ситуацій і завдань в практичній частині конкурсу. Зокрема, конкурс відбувався у декілька етапів: оснащення автомобіля спецприладами та техзасобами для проведення КПО (комплексно-приладове обстеження), потім фахівці здавали іспити, де перевіряли їх теоретичні знання. Практична частина, все як у реальному житті: газівники повинні були провести комплексне приладове обстеження підземного газопроводу, технічне обслуговування надземного газопроводу, а також техобслуговування газопроводу у шурфі. За кожним етапом пильно слідкувала незалежна комісія, котра складалась із провідних фахівців газорозподільних компаній України.

«Безперебійне та безаварійне постачання газу споживачам Львівщини — основне завдання нашої компанії. Саме тому, такі змагання-тренування вкрай важливі, адже підвищується рівень профмайстерності наших фахівців. В процесі бригади, в складі кожної майстер та три слюсарі, виявляють аварійні ділянки газопроводу, відтак запобігають виникненню аварійних ситуацій. Усе як в реальному житті», — зазначив Директор технічний ПАТ «Львівгаз» Павло Сербан.

За результатами конкурсу третю сходинку змагань посіла бригада «Рівегазу», друге місце — «Ченівцігаз», а перше місце виборола бригада «Івано-Франківськгазу». Саме вона разом із командою «Житомиргазу», як переможцем у Центральному регіоні та бригадою «Дніпропетровськгазу» — переможцем Східного регіону змагатимуться у фіналі Всеукраїнського конкурсу за звання кращих, котрий відбудеться вже 5 червня у м.Рівне.

Інформаційна довідка

ПАТ «Львівгаз» — компанія, яка займається транпортуванням природного газу через розподільчі газопроводи на території Львівської області. Це найстаріше вітчизняне підприємство у своїй галузі, а також одне з найбільших за рівнем газифікації. Щороку компанія транспортує приблизно 1,3 мільярдів кубометрів природного газу до споживачів Львівщини. ПАТ «Львівгаз» також належить до одного із найбільших платників податків у Львівській області, зокрема щороку підприємство сплачується понад 160 млн. гривень.