Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові нагородили волонтерів, громадських діячів, лікарів, митців, спортсменів, журналістів

  • 05.06.2018, 17:40
  • 1 803

У Львові, у 5-зірковому готелі Citadel Inn, відбулася церемонія нагородження премією BOOM AWARDS 2018 від журналу BOOM plus TV. Нагородили людей, яких знає та якими пишається не тільки Львів, а й вся Україна.

«BOOM AWARDS — це закритий благодійний захід, в основі якого — чітка і конкретна ідея. Наш меседж — привернути увагу суспільства до знакових постатей, зробити спробу розбудити тих, хто спить, не чує або не бачить тих людей, які є навколо нас, які творять, працюють, надихають… У всьому хочемо дійти до суті — так ось, цей проект — про суть», — каже головний редактор журналу BOOM plus TV Емілія Худа.

Премію у номінації «Промоція культури» отримала Оксана Линів, автором найкращого «Соціально-мистецького проекту» назвали Галину Гузьо (проект #ПісніВійни), Христина Погранична перемогла у номінації «Молода генерація».

Особливу відзнаку від журналу BOOM plus TV отримала Соломія Вітвіцька — у номінації «З Україною в серці», а «Жінкою-берегинею» стала Роксолана Шимчук.

Удостоїлися нагороди заступник головного редактора газети «Високий Замок» Ігор Гулик — у номінації «Голос совісті», Мирон Угрин — «Вартові здоров’я», гурт «Піккардійська Терція» — «Життя в музиці», НРЦ «Джерело» — «Ангел-охоронець». Легендарний композитор Мирослав Скорик був відзначений у номінації «Гордість нації».

Цьогорічна премія була побудована на музиці та мистецтві: мистецтво може сказати те, що слову може бути непідвладне! Своїми голосами зачарували гостей свята Павло Табаков та Ростислав Кушина.

Спеціально для заходу готували сет оркестр «Рококо» та dj Елвіс, а також вокалістка Марта Мальська разом з арфісткою Іванною Митроган та Світланою Сакаловою зачарували усіх своєю ніжною постановкою! Нікого байдужим не залишила неймовірно красива круїзна колекція бренду Oksana Mukha by Kateryna Yalova SS 2018. Стильною окрасою вечора була інсталяція для картин художниці Оленки Онуфрів. Творити значить діяти!

«Зробили більше, ніж планували, тому що усі кошти від благодійного аукціону ART.Music.Life, який ми організовуємо з Христиною Гевко, усі благодійні внески ми віддаємо мамі Володимира Чайківського — хлопчика, якому три роки і який бореться із наслідками перенесеного вірусного енцефаліту у віці 1,5 року, — зауважує Емілія Худа. — Збір коштів проводився для купівлі спеціального апарату, що зменшує судоми. По встановленню вагусного стимулятора, абсолютно безкоштовно, проведе канадський нейрохірург Джеймс Рутка, який вже не вперше проводить надскладні операції українським дітям. Надзвичайно вдячні За придбані лоти: Олександру та Тетяні Островським, Василю Левицькому, Тетяні Бей, Мирославі Дрогомирецькій, Олені Третьяковій, Марті Люблінкгоф, Юлії Яж та Залізній Каті. Дякую також нашим митцям, які надали свої вироби мистецтва: Оленці Онуфрів, Ірині Третьяк, Дані Якимчук, Володимиру Цісарику, Юрію Царенко, Назарію Кульчицькому, а також благодійному фонду Тетяни Бей за надану картину Петра Сипняка і ювелірній майстерні ЕLIOS в особі Андрія Содоми за надану каблучку з діамантом. Ми зібрали 372 200 грн.!».

Схожі новини