Передплата 2024 «Добра кухня»

«Скунс» на облавку Боїнга

Літак здійснив аварійну посадку через неймовірно… смердючого пасажира

Пасажирам, що летіли недавно з Амстердаму до Канарських островів, поїздка запам'ятається надовго.

Як повідомляє New York Post, інцидент стався у четвер, 31 травня. Літак Boeing 737, що належить авіакомпанії Transavia, летів з Амстердаму на острів Гран-Канарія (Канарський архіпелаг). Через одного з пасажирів подорож перетворилася на жах. Один з чоловіків на облавку смердів так, що інші мандрівники непритомніли та і блювали.

Дехто з пасажирів, а також бортова команда спробували щось зарадити, однак їх або вирвало, або вони втрачали свідомість.

Стюардеси спочатку намагалися ізолювати смердюха у туалеті, але безрезультатно. Пілоти вирішили здійснити аварійну посадку в аеропорту Фаро на півдні Португалії. У заявці на посадку вказали «з медичних причин», і пізніше представник компанії визнав, що насправді пасажир «трохи пахне».

Один з пасажирів у бесіді зі ЗМІ заявив, що чоловік смердів так, ніби не мився кілька тижнів. Як повідомляє сайт nltimes. nl, після аварійної посадки неприємного пасажира забрала швидка допомога, а літак полетів до Гран-Канарії.

Це не перший курйозний випадок із авіакомпанією Transavia. У лютому її літак, який летів з Дубая до Амстердама, здійснив аварійну посадку у Відні, коли один з пасажирів не міг зарадити собі з… газами.

Схожі новини