Передплата 2024 «Добрий господар»

Поліграф підтвердив, що Савченко разом із спільниками Рубаном та Захарченком готувала державний переворот та масові теракти

  • 04.06.2018, 14:03
  • 885

Детектор брехні підтвердив щирі наміри народного депутата Надії Савченко здійснити повалення конституційного ладу в Україні та її готовність піти на злочини, щоб захопити державну владу.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

«За результатами проведеного дослідження комісією експертів надано категоричні висновки про наявність у Савченко Н. В. позитивних психофізіологічних реакцій, які свідчать, зокрема, про те, що Савченко Н.В. обговорювала плани насильницького повалення конституційного ладу, брала участь у незаконних діях з поваленням конституційного ладу та особисто готувала насильницьке повалення конституційного ладу.

Савченко Н.В. також обговорювала плани збройного захоплення влади та брала участь у підготовці збройного захоплення влади, для чого з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади підшукувала та перевозила зброю. Розроблені плани з насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади Савченко обговорювала з Рубаном В. В., Захарченком О. В., Тимофєєвим О. Ю. Савченко Н. В. обговорювала зі спільниками плани вбивства керівників держави, зокрема особисто розподіляла ролі в замахах.

Нею був розроблений чіткий план вбивства керівників держави, вона домовлялася зі спільниками, хто і що має робити під час замаху на вбивство керівників держави. Свої плани вона доводила до Тимофєєва О. Ю. та Рубана В. В. Поліграф також засвідчив, що Савченко готувалася здійснити теракт в «Урядовому кварталі» та будівлі Верховної Ради.

Разом з тим експерти не виявили позитивних психофізіологічних реакцій на питання поставлені стороною захисту, зокрема: чи бажала Савченко Н. В. змінити владу в Україні в конституційний спосіб, чи вважає вона діяльність Президента України, народних депутатів України, Прем’єр-міністра України, Секретаря РНБО, членів Кабінету Міністрів України, керівників політичних партій злочинною", — йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що у зв’язку з протидією Савченко проведенню експертизи з використанням поліграфу комісія не змогла поставити нардепу всі запитання, а проведення експертизи було припинене.

Схожі новини