Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Котики вразили»: українські дресирувальниці підкорили конкурс талантів в Америці

  • 02.06.2018, 20:20
  • 1 337

Дресирувальниці родом з України приїхали на американське шоу підкорювати America’s Got Talent 2018. Мама з дочкою успішно виступили та вразиди суддів.

Відео з виступу опубліковано на YouTube-каналі Breaking Talents Showcase. На відео помітно, що з самого початку журі конкурсу скептично поставилося до виступу українського дуету дресирувальниць, але підопічні українок не залишили їх байдужими, повідомляє РБК-Україна.

В номері дресирувальниць кішки демонструють захоплюючі трюки і веселять публіку. Коти ходять і скачуть на задніх лапках, деруться по дерев'яних шестах в різні боки, стрибають з триметрової висоти і виконують багато інших трюків. Помітно, що глядачі і журі не змогли втримати емоції.

Весь зал стоячи аплодував виступу українок, а судді підтримали дівчат, залишивши їх у проекті на наступний раунд. «Українські дресирувальниці кішок Марина і Світлана приїхали на американське шоу талантів America's Got Talent 2018, щоб продемонструвати свою майстерність. Видно було, що спочатку судді не були вражені, але потім кошаки почали так віджигати…», — написав коментар до відео користувач Гуинплен в Twitter.

Схожі новини