Передплата 2024 ВЗ

В Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного відбувся ритуал випуску офіцерів ЗСУ

  • 02.06.2018, 14:15
  • 926

Сьогодні в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся ритуал випуску офіцерів Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На урочистості з цієї нагоди завітали представники керівництва Міністерства оборони України, командування З С України, органів державної влади та органів місцевого самоврядування Львівщини й міста Львова, керівники силових структур в регіоні, командири військових частин й установ Львівського гарнізону, представники громадськості, духовенства, а також рідні та близькі випускників.

Сьогодні військове звання «лейтенант» отримали понад три сотні вихованців військового вишу. Серед них — 25 учасників бойових дій на сході України, які у 2014 році вступили на навчання до Академії безпосередньо з фронту. Восьмеро військовослужбовців за мужність та професіоналізм, що були виявлені у зоні бойових дій на сході України, нагороджені орденами «За мужність» та медаллю «Захиснику Вітчизни».

Цьогоріч 6 вихованців Національної академії сухопутних військ закінчують навчання на «відмінно» та отримали золоті медалі, ще 26 — дипломи з відзнакою.

Всі цьогорічні випускники військового вишу продовжать службу у бойових частинах З С України. Чимало з них, після становлення на первинних посадах та злагодження у підрозділах, відбудуть для виконання завдань за призначенням у районах проведення Операції об’єднаних сил.

Схожі новини