Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

САП завершила розслідування щодо Труханова

  • 01.06.2018, 18:34
  • 469

Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила про завершення розслідування відносно мера Одеси Геннадія Труханова та чиновників міськради, яких підозрюють у розкраданні коштів міського бюджету.

Про це йдеться у повідомленні Спеціальної антикопупційної прокуратури.

Прокурори дійшли висновку про достатність зібраних доказів, щоб скласти обвинувальний акт щодо Труханова, одеських чиновників та інших осіб, які підозрюються у розкраданні коштів міського бюджету в особливо великих розмірах при купівлі за завищеною ціною приміщень колишнього заводу «Краян».

«Встановлено, що ціна будівель, яка була вказана у звіті про оцінку, замовленому керівником ТОВ „Девелопмент Еліт“ як продавцем, методика проведення оцінки була поставлена під сумнів одним із департаментів Одеської міської ради, у зв’язку з чим проект рішення про придбання приміщення за ціною 185 мільйонів гривень було завізовано „із зауваженнями“, які викладені окремим документом», — йдеться в повідомленні.

Як повідомляє прокуратура, приміщення були придбані за вдвічі вищою ціною, 185 млн. грн. Зазначається, що ці кошти були вчасно арештовані судом за клопотанням органу досудового розслідування, погодженим з прокурором.

Схожі новини