Передплата 2024 «Добра кухня»

Лідер КНДР Кім Чен Ин написав листа Дональду Трампу

  • 01.06.2018, 14:13
  • 525

У Білому домі розповіли, що лідер КНДР Кім Чен Ин написав листа президенту США і з нетерпінням чекають його отримання.

Заступник прес-секретаря Білого дому Хоган Гідлі заявив, що лист від Кім Чен Ина передасть Трампу заступник голови Центрального Комітету Трудової партії Кореї генерал Кім Йон Чхоль, повідомляє nv.ua.

На питання про те, чи відомий його зміст, Гідлі відповів: «Ні. Це запечатаний лист, я його не бачив».

При цьому він додав, що Білий дім «з нетерпінням чекає цього листа та спробує працювати над кінцевою метою — денуклеаризацією» Корейського півострова.

Журналісти також поцікавилися, чи планує Трамп оприлюднити лист, незважаючи на його зміст, на що Гідлі зазначив, що «не буде пророкувати, що президент збирається робити з листом».

Нагадаємо, 24 травня президент США Дональд Трамп заявив про скасування спільного саміту з Кім Чен Ином, який планували провести 12 червня в Сінгапурі. За його словами, скасування зустрічі обумовлена ​​"ворожими висловлюваннями" північнокорейського лідера.

Після скасування зустрічі лідери КНДР і Південної Кореї провели незаплановану зустріч в прикордонному пункті Пханмунджом, на якій Кім Чен Ин підтвердив свsq «твердий намір"провести саміт з Дональдом Трампом 12 червня.

Схожі новини