Передплата 2024 «Добра кухня»

Експерти назвали смартфон з найбільш міцним корпусом

  • 30.05.2018, 18:33
  • 987

Телефон Motorola Moto Z2 Force володіє найміцнішим корпусом за версією профільного порталу Tom’s Guide.

Вартість телефонів, які розбили, аби отримати ці дані, складає близько $ 18 000, пише Engadget.

Для тесту вибрали 12 смартфонів, які досить популярні в США. Серед них — три моделі iPhone і два гаджета від Samsung. Гаджети спочатку кидали по черзі на бетонну і дерев'яну підлогу з висоти 1,5 метра. Після цього кожен гаджет занурювали в унітаз на 5 хвилин.

«Швидше за все, ваш телефон переживе падіння на дерево. Але, якщо у вас немає захисту екрану, є дійсно великий шанс, що щось зламається», — повідомляють експерти.

Телефоном з найбільш міцним корпусом в результаті була визнана модель Motorola Moto Z2 Force. Цей гаджет отримав 8,5 бали з 10 можливих. Після всіх тестів ані на корпусі смартфона, ані на його екрані не залишилося тріщин. Дисплей ShatterShield цього телефону не зламався, навіть після падіння на екран з висоти 1,5 метрів. Єдиними фізичними ознаками ушкоджень були крихітні тріщини на нижньому краю алюмінієвої рами.

«Дуже погано, що Moto не зробила Z2 водонепроникним: телефон, здавалося, помер через кілька секунд після того, як впав в туалет. Однак, після того, як він висох, він повернувся до життя, без видимих ​​пошкоджень», — підкреслили автори тесту.

Друге і третє місця в рейтингу дісталися LG X Venture (6,6 бала) і флагману Apple iPhone X (6,2 бала). У п'ятірку лідерів також увійшли моделі LG V30 і Samsung Galaxy S9, які набрали по шість балів.

Список міцності смартфонів по спадаючій:

Motorola Moto Z2 Force
LG X Venture
Apple iPhone X
LG V30
Samsung Galaxy S9
Motorola Moto G5 Plus
Apple iPhone 8
Google Pixel 2 XL
Huawei Mate 10 Pro
OnePlus 5T
Samsung Galaxy Note 8
Apple iPhone SE

Схожі новини