Передплата 2024 ВЗ

У Казахстані бойовика «ЛНР» засудили до 25 років ув’язнення

  • 30.05.2018, 17:39
  • 498

Під час обшуку у нього вдома були виявлені «військовий квиток» і нагорода «За визволення Донбасу».

У Казахстані суд засудив 32-річного Никіту Степіна до 25 років ув'язнення за участь у бойових діях на стороні бойовиків «ЛНР» та подвійне вбивство у Казахстані. Про це у середу, 30 травня, повідомляє Радио Азаттык.

«До 25 років ув'язнення засуджений 32-річний житель Теміртау Нікіта Степін, визнаний винним в участі у воєнних діях у східній Україні на стороні проголошеної проросійськими сепаратистами Луганської народної республіки (ЛНР) і подвійному вбивстві у Казахстані. Його друг 32-річний Павло Левкутін, якого суд визнав винним у недонесенні про вбивство, засуджений до трьох років позбавлення волі. Вирок був оголошений сьогодні у спеціалізованому міжрайонному суді з кримінальних справ Карагандинської області», — йдеться у повідомленні.

Після двох поїздок до Луганської області для участі у бойових діях на боці «ЛНР» Степін повернувся додому в Теміртау, де пізніше і скоїв вбивство двох місцевих жителів. Під час обшуку у нього вдома були виявлені «військовий квиток», посвідчення про присвоєння козацького чину і нагорода «За визволення Донбасу».

Схожі новини