Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У неділю у Львові відбудеться благодійний велопробіг

  • 30.05.2018, 14:39
  • 540

Виручені кошти підуть на ремонт дитячого відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії.

У неділю, 3 червня, у Львові відбудеться благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили». Усі виручені кошти підуть на ремонт відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові (Чорнобильська лікарня на вул. Дністерській, 23).

Велопробіг розпочнеться о 12:00 від львівської Опери і відбуватиметься за маршрутом: пр-т Чорновола, вул. Липинського, вул. Хмельницького, вул. Мазепи, пр-т Чорновола, пр-т Свободи. Початок реєстрації з 10:30.

Участь у велопробігу можуть взяти всі охочі. Вартість — 150 грн, квиток можна придбати на сайті Gastroli.ua. Усі виручені кошти підуть на ремонт блоку з двох палат та санвузлів у відділенні гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові. Організатори очікують зібрати 220 тис. грн.

Охочі взяти участь у велопробігу, які не мають свого велосипеда, можуть скористатися послугами велопрокату. Мережа прокату велосипедів veliki.ua надає 50%-ву знижку на оренду велосипеда для усіх учасників велопробігу. Мережа Nextbike надає велосипеди за повну вартість, але усі виручені від оренди учасниками велопробігу гроші також підуть до загального фонду велопробігу.

Організовують велопробіг БФ «Запорука» та Українська біржа благодійності. Для учасників велопробігу також відбудеться фото- та афтографсесія співака Арсена Мірзояна, який уже втретє візьме участь у велопробігу.

Схожі новини