Передплата 2024 «Добрий господар»

Депутат від «Батьківщини», якого убив недавно кум, 15 років тому застрелив і закопав власну дружину, — ЗМІ

Сергій Гура почав бандитську «кар'єру» у 90-тих роках. Зокрема, тоді він мав прізвисько «Гурентій» та був водієм кримінального авторитета «Торпеди»

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на власні джерела.

ЗМІ розповідає, що Гура почав бандитську «кар'єру» у 90-тих роках. Зокрема, тоді він мав прізвисько «Гурентій» та був водієм кримінального авторитета «Торпеди».

У 2009 році Гура став членом «Партії регіонів», а вже за місяць його було обрано головою Чигиринського районного осередку партії.

До партії «Батьківщина» чоловік приєднався у 2015 році, а вже через рік його призначили заступником міського голови Анатолія Бондаренка, а згодом обрали членом виконкому.

За даними ЗМІ, в один з вечорів 2003 року Гура зателефонував своєму найближчому помічнику та водію Миколі Гончару з проханням відвезти дружин до нічного клубу. Коли останній прибув до будинку депутата, то побачив, як дружина Гури спускається сходами, а за нею йде її чоловік.

Повідомляється, що Гура раптово дістав пістолет Макарова та вистрілив росіянці в потилицю. Шокованому Гончару депутат пояснив, що жінка забагато знала. Разом чоловіки поїхали ховати тіло. Під час їхньої «подорожі» з багажника почали лунати крики, тож Гура ще раз вистрілив жінці у голову.

Зазначається також, що тіло відвезли до лісосмуги на околиці села Леськи, де закопали на глибині близько метра. Втім, наступного дня вбивця згадав, що в кишені дружини залишився мобільник, через що він наказав Гончару відкопати її та вилучити телефон, що той і зробив.

Тепер, каже видання, затриманий Гончар почав давати свідчення щодо кримінального минулого депутата, зокрема і стосовно вбивства дружини. Вже зараз правоохоронці ексгумували тіло вбитої жінки, хоча раніше вважалося, що вона просто зникла. Сам Гура розповідав правоохоронцям, що вона його покинула і повернулася до Росії.

Відносини між двома чоловіками розвивалися достатньо швидко: спочатку Гончар став водієм та охоронцем депутата, потім — другом і кумом. А вже згодом Гура поділився з товаришем своїм бізнесом.

Втім, між партнерами з невідомих причин виник конфлікт. 24 травня Гончар поклав край дружбі, прийшовши до офісу громадської організації, де перебував Гура.

Спочатку чоловіки спілкувалися, але потім розмова перетворилася на сварку. В результаті Гончар кілька разів вистрелив у депутата, після чого забарикадувався в цьому приміщенні.

Гура від вогнепальних поранень загинув, а Гончара затримали правоохоронці. Зараз він перебуває під цілодобовим озброєним конвоєм у лікарні.

Схожі новини