Передплата 2024 «Добрий господар»

Анонім повідомив про замінування п’яти офісних центрів Львова

  • 29.05.2018, 13:33
  • 743

У вівторок, 29 травня, невідома особа повідомила про замінування п’яти бізнес-центрів у Львові.

За трьома адрема повідомлення про замінування надійшло вже вп’яте.

Як повідомила «Гаряча лінія міста Львова», невідома особа повідомила про замінування п’ятьох бізнес центрів: «Український капітал» (вул. Промислова, 50−52), «Таурус» (вул. Князя Святослава, 5), «Lemberg» (вул. Б. Хмельницького, 176), «Оптіма-Плаза» (вул. Наукова, 7А, 7Б, 7Д), «Легенда Клас» (вул. Т. Шевченка, 176). На місця ймовірного замінування виїхали вибухотехніки. Як уточнили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини, повідомлення про замінування надійшло близько 11:00. Правоохоронці проводять евакуацію людей, після чого обстежать офісні приміщення та прилеглі до них території.

Зазначимо, що у трьох бізнес-центрах («Український капітал», «Таурус» та «Lemberg») евакуацію через інформацію про замінування проводять уже вп’яте, однак у попередні рази ця інформація не підтверджувалася. ZAXID.NET спробував з’ясувати, чи пов’язані ці три офісні центри між собою, проте, згідно даних з відкритих джерел, спільних власників вони не мають. Представники цих бізнес-центрів сказали, що також не знають, хто і чому обрав саме їхні офісні будівлі.

Додамо, що повідомлення про замінування бізнес-центрів надходять на електронну пошту управління безпеки міста. За неправдиве повідомлення про замінування загрожує позбавленні волі від двох до шести років.

Схожі новини