Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Одещині автомобіль зіштовхнувся з потягом: серед постраждалих є діти

  • 28.05.2018, 16:58
  • 473

В Одеській області внаслідок виїзду автомобіля при заборонних вказниках дорожньої сигналізації на переїзд сталося зіткнення з поїздом.

Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Аварія сталася сьогодні о 8:15 на перегоні Абамеликове — Кодима. Водій автомобіль Nissan при увімкненій світловій та звуковій сигналізації виїхав на переїзд та допустив зіткнення з поїздом № 764 Одеса — Київ, що рухався зі швидкістю 115 км/год.

«За попередньою інформацією, внаслідок ДТП смертельно травмовано пасажирку автомобіля, двоє дітей, що знаходилися в автомобілі, госпіталізовані в тяжкому стані. Ще одна особа травмована», — йдеться у повідомленні.

На місце аварії викликано швидку допомогу, поліцію та воєнізовану охорону Укрзалізниці. На місці працює комісія регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», а також правоохоронці. Ступінь пошкодження рухомого складу та інфраструктури встановлюється. Поїзд № 764 Одеса — Київ затримано на 33 хвилин та поїзд № 25 Одеса — Яремче на 1 годину.

Як повідомили у ГУНП в Одеської області, з'ясувалося, що внаслідок аварії загинула 26-річна пасажирка. Ще трьох осіб, двоє з яких — діти віком 2 та 9 років, доставили до Кодимської центральної районної лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) К К України. Слідство триває.

Схожі новини