Передплата 2024 «Добра кухня»

Уболівальники погрожують смертю воротарю «Ліверпуля»

Поліція взялася відстежувати «пости ненависті» у соціальних мережах

Після фатального виступу в фіналі Ліги чемпіонів Лоріс Каріус втратив спокій. Голкіпер «Ліверпуля» отримує злобні повідомлення, які містять погрози. Дехто з фанатів «червоних» погрожує воротареві та його родині смертю.

Цьогорічний фінал Ліги чемпіонів увійде в історію. Не тільки завдяки вражаючому успіху мадридського «Реала», який тріумфував утретє поспіль, і не через травму Мухаммеда Салаха. Його пам’ятатимуть і через фатально невдалу гру Лоріса Каріуса. Голкіпер «Ліверпуля» допустився помилок, недопустимих в професійному футболі, особливо в матчах такого рівня. Німець дуже «посприяв» поразці своєї команди, яку англійські прихильники навряд чи забудуть.

ЗМІ повідомляють, що в Каріуса з'явилися недоброзичливці в інтернеті. Один з користувачів бажає, щоб він помер від раку. «Я сподіваюсь, що твоя сім'я помре», — написав хтось інший. Також є коментарі на кшталт: «Я вб’ю твою подругу».

BBC пише, що британська поліція «дуже серйозно ставиться до повідомлень такого штибу у соціальних мережах», і обіцяє, що всі погрози будуть ретельно вивчатися. Правоохоронці переконують, що знають про кількість негативних коментарів на адресу Каріуса. Вони попереджають, що погрози можуть стати підставою для покарання.

Про те, яким важким був фінальний матч для німецького воротаря, свідчать його записи Twitter. Гравець пише, що він досі не може спати, і перебіг матчу проти Реала «прокручується» в його голові. Однак гравець може розраховувати на підтримку своїх товаришів по команді і велику кількість вболівальників, які намагаються його розрадити у соціальних мережах.

Схожі новини