Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Внаслідок нічної ДТП на Львівщині госпіталізували чотирьох осіб, серед них 2-річну дівчинку

  • 28.05.2018, 09:19
  • 558

Внаслідок зіткнення автомобілів поблизу села Завидовичі Городоцького району до місцевої лікарні з травмами різного ступеня важкості госпіталізували чотирьох осіб. ДТП сталася близько 22:00 у неділю, 27 травня.

За оприлюдненою наступного дня після інциденту інформацією, серед госпіталізованих є 2-річна дівчинка із Борислава.

«Близько 22:00 на перехресті доріг „Львів-Ужгород“ та „Городок-Комарно“ 35-річний водій автомобіля Mercedes-Benz, житель м. Борислав, здійснив зіткнення із автомобілем Daewoo Lanos під керуванням 38-річного жителя селища Великий Любінь. Внаслідок ДТП чотири особи отримали травми різного ступеня важкості та були госпіталізовані у Городоцьку ЦРЛ», — повідомили 28 травня у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

Внаслідок інциденту водій Daewoo Lanos отримав черепно-мозкову травму та струс мозку; його 17-річна пасажирка з села Градівка — забійне садно на чолі. Судячи із повідомлення ЛОДА, водій Mercedes-Benz після зіткнення виявився неушкодженим, однак його 36-річна пасажирка отримала закритий злам лівої ключиці та різані рани правої стопи. У цій ДТП постраждала і дворічна дівчинка з Борислава, яка у момент зіткнення також перебувала у автомобілі Mercedes-Benz. Медики діагностували у неї різану рану в ділянці чола, забійне садно лівої гомілки, садно правої сідниці і гомілково-стопного суглобу.

Водночас правоохоронці ще встановлють обставини та винуватця цієї ДТП.

Схожі новини