Передплата 2024 «Добрий господар»

В Україну прибуло понад 10 тисяч іноземних уболівальників на фінал Ліги чемпіонів

  • 26.05.2018, 13:30
  • 701

Станом на ранок 26 травня до Києва на фінал Ліги чемпіонів прибуло вже понад 10 тисяч вболівальників з інших країн.

Про це в повідомив спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян, передає «112 Україна».

«Зараз фанати прибувають дуже активно. За минулу добу ми зафіксували близько 7 тис. фанатів, які прибули різними видами транспорту. Всього ми вже говоримо про понад 10 тис. фанатів, які пройшли прикордонне оформлення», — зазначив Слободян.

Він додав, що основне навантаження припадає на головні «повітряні ворота» країни. Але багато фанатів прибуває і на автомобілях, в основному, це вболівальники футбольного клубу «Реал».

У той же час в прес-службі ДПСУ додали, що за результатами додаткової перевірки, в країну не пропустили 6 осіб, ще 2 — за порушення порядку в'їзду-виїзду на територію анексованого Криму. Також щодо понад 200 осіб вжито часткові рішення про пропуск через український кордон.

Зазначимо, що фінальний матч Ліги чемпіонів 2017/18 відбудеться 26 травня в Києві на НСК «Олімпійський». Очікується, що під час фіналу Ліги чемпіонів у столицю прибудуть близько 50 тисяч гостей. Зазначалося, що підрозділи МВС переведено в надзвичайний режим роботи до завершення Ліги чемпіонів УЄФА.

Раніше стало відомо, що у водіїв автомобілів, які живуть в будинках, розташованих біля НСК «Олімпійський», будуть перевіряти паспорти і прописку. Такі заходи застосовуються для недопущення терактів під час проведення фінальних матчів фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Схожі новини