Передплата 2024 ВЗ

Коали, бик і запальничка: стало відомо, про незвичайні подарунки принцу Гаррі та Меган Маркл на весіллі

  • 25.05.2018, 20:00
  • 998

19 травня відбулося довгоочікуване «весілля року» — принц Гаррі і Меган Маркл одружилися. 19 травня відбулося довгоочікуване «весілля року» — принц Гаррі і Меган Маркл одружилися.

Королівська пара попросила друзів, членів сім'ї та доброзичливців, які хотіли подарувати їм щось, пожертвувати одній з семи благодійних організацій, які вони підтримують, повідомляє Сьогодні.LifeStyle.

Це: Асоціація ВІЛ-інфікованих дітей (CHIVA); благодійна організація допомоги бездомним Crisis; Фонд Myna Mahila, що підтримує жінок в трущобах Мумбаї; Scotty's Little Soldiers, благодійна організація, що підтримує дітей, які втратили батьків у Збройних Силах; молодіжні благодійні вуличні ігри Street Games; морська природоохоронна організація Surfers Against Sewage (SAS); Фонд Wilderness.

Крім того, багато світових лідерів висловили намір зробити свій подарунок парі. Так, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо виступив з офіційною заявою в суботу, привітавши Гаррі і Меган, і оголосивши, що Канада пожертвує 50 тисяч доларів на молодіжну спортивну благодійну акцію Jumpstart.

У свою чергу, президент США Дональд Трамп і перша леді Меланія Трамп «внесуть свій вклад в одну з семи благодійних організацій, обраних королівською парою», заявив представник Білого дому.

Прем'єр-міністр Нової Зеландії Хасінда Ардерн сказала журналістам, що країна передасть 5 тисяч доларів на благодійні фонди Нової Зеландії, які спрямовані на підтримку дітей і сімей ув'язнених.

Прем'єр-міністр Австралії Малком Тернбулл заявив в Instagram, що країна зробить пожертву на змагання Invictus Games, які будуть проходити в Сіднеї в кінці цього року.

Без подарунка королівську пару не залишив і президент Франції Еммануель Макрон. Він подарував принцові Гаррі і Меган Маркл зроблений на замовлення набір ST Dupont, в який входить ручка і запальничка.

А ось в одному з регіонів Австралії заявили, що назвуть двох нових коал в зоопарку Таронга в честь Гаррі і Меган. Регіон також пожертвує 5 тис. доларів з метою збереження місця проживання коал.

Але один з найбільш унікальних подарунків для герцога і герцогині Сассекської зробила природоохоронна організація Peta India: в честь пари вона прийняла на утримання індійського бика, який був слабкий і поранений. Бика назвали Меррі, ім'я якого є гібридом імен Гаррі і Меган.

Також стало відомо, що тепер в мережі можна купити ексклюзивні подарунки, які отримали в день королівського весілля гості.

Відзначимо, що в день весілля принца Гаррі і Меган Маркл в каплиці святого Георга зібралося близько 600 гостей, кожен з яких отримав іменний подарунок. У сумці з ініціалами молодих лежали пляшка з водою, шоколадна медаль, пряник, магніт, лист від нареченого і нареченої. Подібні сумки з подарунками також отримали шанувальники королівської сім'ї, які стояли біля каплиці і вітали молодят.

Вартість одного такого подарунку становить близько тисячі фунтів стерлінгів. Тож не дивно, що багато фанатів вирішили продати пам'ятний сувенір. На eBay незабаром після весілля з'явилися ті самі презенти, які вручали гостям церемонії. Однак ціна тепер коливається від 2500 до 3000 доларів.

Схожі новини