Передплата 2024 «Добре здоров’я»

СБУ заблокувала продаж авіаквитків з Росії до окупованого Криму

  • 25.05.2018, 12:12
  • 515

Ряд комерційних структур у Києві та Одесі нелегально здійснювали реалізацію авіаквитків з російських міст до аеропорту «Сімферополь» та у зворотному напрямку на рейси авіакомпаній РФ.

Про це повідомляє прес-центр С Б України.

Співробітники Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки С Б України та управління СБУ в Одеській області спільно з прокуратурою А Р Крим і Нацполіцією блокували незаконний продаж авіаквитків на рейси з території РФ до тимчасово анексованого Криму.

Оперативники спецслужби задокументували, що низка комерційних структур у Києві та Одесі нелегально здійснювали реалізацію авіаквитків з російських міст до аеропорту «Сімферополь» та у зворотному напрямку на рейси авіакомпаній РФ, зокрема внесених до санкційного списку РНБО України.

У рамках кримінальних проваджень, відкритих за ч. 2 ст. 332, ч. 2 ст. 332−1, ст. 334 Кримінального кодексу України, правоохоронці провели слідчі дії в офісах комерсантів. Під час обшуків співробітники С Б України виявили документацію, яка підтверджує продаж нелегальних авіаквитків та докази перерахування грошей на рахунки російських авіакомпаній. Вирішується питання щодо оголошення про підозру в скоєнні злочинів менеджменту комерційних структур. Триває досудове слідство.

Схожі новини