Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Фінал Ліги чемпіонів у Києві: де дивитися і де зустріти зірок футболу

  • 23.05.2018, 12:42
  • 613

Єдине місце у Києві, де у суботу можна буде подивитися фінал Ліги Чемпіонів на великому екрані, — це фан-зона на Контрактовій площі.

Матч почнеться 26 травня о 21:30, повідомляє ВВС.

«Вперше в історії чемпіонату організовано публічний перегляд фіналу, це буде Контрактова площа у Києві», — розповів заступник голови КМДА Андрій Мірошниченко.

Матч в Україні транслюватимуть телеканал «Україна» і «Футбол 1». Гру дивитимуться сотні мільйонів глядачів у понад 200 країнах.

Де зустріти футбольних зірок?

Щороку в місті, яке приймає фінал Ліги чемпіонів УЄФА, проводять спеціальний турнір, де у футбол грають легенди спорту.

Подія під назвою «Фестиваль Чемпіонів» пройде і в Києві.

У п'ятницю, 25 травня, на спеціально встановленому міні-футбольному полі на Хрещатику (в районі ЦУМу) зіграють чотири команди — «Легенди «Реалу», «Легенди «Ліверпуля», команда «Легенди УЄФА» і команда «Шевченко і друзі». В останній тренерами будуть мер Києва Віталій Кличко і його брат Володимир Кличко.

Футболісти зіграють чотири 30-ті хвилинні гри, два півфінали, фінал і гру за третє місце, у перервах між якими відбудеться автограф-сесії футболістів.

Розклад матчів «Фестивалю Чемпіонів» такий:

16:00−16:30 Перший півфінал;

16:45−17:15 Другий півфінал;

17:30−18:00 Матч за третє місце;

18:15−18:45 Фінал

Трансляцію цього турніру покажуть на екрані на Хрещатику, але самого фіналу Ліги Чемпіонів там не буде.

Склад команд «Фестивалю чемпіонів»

«Легенди «Реалу»: Єжи Дудек, Мічел Сальгадо, Альваро Арбелоа, Роберто Карлос, Луїш Фігу, Крістіан Карамбе, Клод Макелеле, Естебан Камб'яссо, Предраг Міятович, Давор Шукер.

«Легенди «Ліверпуля»: Девід Джеймс, Владімір Шміцер, Патрік Бергер, Стів Макманаман, Джейсон Макейтір, Луїс Гарсія, Роббі Фаулер.

«Шевченко і друзі»: Олександр Шовковський, Ія Андрущак, Кларенс Зеєдорф, Сергій Ребров, Андрій Шевченко, Біллі Вінгрув, Джеремі Лінч.

«Легенди Ліги чемпіонів УЄФА»: Вітор Байя, Жозе Босінгва, Марсель Десаї, Алекс Скотт, Деку, Гаїска Мендьєта, Селія Шашич, Хенрік Ларссон.

Вхід на «Фестиваль Чемпіонів» на Хрещатику буде вільним, але всім, хто планує їхати у центр міста, міська влада рекомендує брати з собою документи.

Фото з Кубком і футбол бездомних

Зранку 24 травня на Хрещатик привезуть головні трофеї змагань — Кубок Ліги чемпіонів УЄФА і Кубок чемпіонів серед жінок.

Сфотографуватися з кубком Ліги Чемпіонів можна буде до 26 травня включно, а з Кубком чемпіонів серед жінок — до 24 травня.

Також на Хрещатику працюватиме галерея чемпіонів УЄФА, де будуть фотографії найяскравіших моментів попередніх фіналів.

24 травня відбудеться матч серед безпритульних у рамках кампанії УЄФА.

Місця для фанів

У Києві на фінал очікують близько 100 тисяч іноземних гостей, 20 тисяч з яких прилетять у день матчу.

Місцем зустрічі вболівальників «Реалу» буде площа біля станції метро «Палац Україна», фани «Ліверпуля» збиратимуться в парку Шевченка. Там для них обладнають зони відпочинку, звідти фанати маршируватимуть до стадіону.

Схожі новини