Передплата 2024 ВЗ

Новий зірковий кандидат: Іво Бобул, заявив, що йде у президенти

  • 23.05.2018, 12:29
  • 2 178

Відомий український виконавець Іво Бобул заявив, що братиме участь у наступних виборах Президента України.

Про це він заявив в ефірі каналу 112.

«Звичайно, звичайно. Збираюся. Зараз збираю фінанси, першою чергою. А, ну народ підтримає, я це сто відсотків знаю. Навіть не сумніваюся у цьому», — сказав співак.

Бобул виглядав переконливо та навіть провів коротку агітацію за себе.

«Любі співвітчизники, я наважився на цей крок, тому що бачу, що країна, у якій ми живемо, трохи йде не туди, куди потрібно. Ми валимося у якусь безодню, треба зупинитися. Для того, щоб зупинитися, треба мати команду. Команда у мене практично готова, програма готова. Тільки-но розпочнуться вибори, коли можна буде вийти і проанонсувати політичну платформу, ми все це зробимо», — запевнив Бобул.

Стосовно того, хто входить до його команди, артист говорити не став, аби конкуренти їх «не перекупили». Співак перерахував, що ставши президентом обов’язково візьметься за болонську систему, за якою оцінюють в українських школах. Також зверне увагу і на медицину.

Також співак заявив, що гроші на свою виборчу кампанію має намір просити у президента США Дональда Трампа. «По-перше, я хочу поговорити з Трампом. Мені треба поїхати до Штатів, попросити у нього допомоги. Я думаю, він допоможе. Я вважаю, що погляди у нас співпадають», — рішуче сказав Іво Бобул.

Схожі новини