Передплата 2024 ВЗ

Категорично заборонено: п’ять речей, які Меган Маркл не може робити після весілля з принцом Гаррі

  • 23.05.2018, 11:43
  • 1 116

Минулої суботи, 19 травня американська актриса Меган Маркл стала законною дружиною британського принца Гаррі.

Після грандіозної весільної церемонії, за якою спостерігали мільйони глядачів по всьому світу, Маркл доведеться дотримуватися ряду строгих правил, порушувати які вона вже не зможе, пише nv.ua.

За даними експертів, вийти заміж за члена королівської сім'ї аж ніяк не те ж саме, що стати принцесою Діснея — законна дружина принца буде змушена відмовитися від деяких звичних речей, які раніше були невід'ємною частиною її життя.

Селфі

Членам королівської родини заборонено робити селфі — один з одним, з сім'єю або з шанувальниками.

Згідно з інформацією британського видання The Mirror, під час одного з офіційних візитів після заручин Меган повідомила шанувальникам, що їм не дозволяють робити селфі.

Цю заборону також раніше підтвердив колишній посол США в Великобританії Меттью Барсун, який в одному з інтерв'ю повідомив, що королева Єлизавета II — не прихильниця знімків, знятих на смартфон. Він додав, що вона вважає селфі «дивними».

Роздавати автографи

Як і інші представники акторської професії, раніше Маркл часто роздавала автографи, проте після весілля з Гаррі вона вже не зможе радувати шанувальників. Членам монаршої родини заборонено роздавати автографи — вони не мають права ставити свої розписи ніде крім офіційних документів.

Фарбувати нігті темним лаком

Згідно з королівським дрес-кодом нігті не повинні привертати до себе увагу. Експерти стверджують, що яскравий і темний лак для нігтів, а також нарощені довгі нігті вважаються вульгарними. Манікюр членів монаршої родини повинен бути акуратним і максимально природним.

Їсти устриці

Членам королівської родини не можна вживати устриці через високу ймовірність харчового отруєння і алергії. Щонайменше, на публічних заходах і в рамках офіційних візитів.

Не можна вимовляти 8 слів

Членам королівської сім'ї необхідно ретельно стежити за своєю мовою. Також існують прості розмовні слова, які їм не можна вимовляти публічно. Зокрема, в цей чорний список входять такі, здавалося б, досить необразливі слова, як «шикарний», «вітальня», «парфум», «пардон» і «туалет».

Схожі новини