Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Український дизайнер Роксолана Богуцька представила нову круїзну колекцію (фото)

Цього року вдруге відомий український бренд Roksolana Bogutska вразив шанувальниць моди ексклюзивними новинками

Вже стало традицією представляти перед початком літнього сезону круїзну колекцію від Роксолани Богуцької. Які родзинки цьогорічної круїзної колекції, журналісту «ВЗ» розповіла авторка колекції.

— Мріяла створити легку, повітряну колекцію, яку будь-яка жінка, яка би її побачила, відразу захотіла собі придбати, — каже дизайнер. — Колекція вийшла романтична, жіночна. Як завжди, ми розробляли її на основі української вишиванки. Тут присутня і моя улюблена борщівська вишиванка, а також буковинська вишивка — весела і яскрава. У новій колекції переважають сукні, сарафани, летючі силуети. Цього року ми запропонували своїм клієнтам не лише одяг і аксесуари, а й купальники! Будь-яку річ з цієї колекції, а ми представили 51 модель, можна взяти зі собою на відпочинок. Правда, тут є і вечірні коктейльні силуети. Адже на відпочинку без цього не обійтися. І за основу ми брали, як і завжди, принт від Роксолани Богуцької і, звісно ж, вишивку. Цього разу вишивка на аксесуарах і вечірніх сукнях.

— Чим відрізняється друга колекція від попередньої?

— Нема особливої відмінності. Бо ця, як і попередня, задумувалася як літні, легкі сукні і сарафани, що дуже актуальні у цьому сезоні, тож я не ставила собі за мету щось змінити. Але цього разу вирішила додати до колекції такі речі, завдяки яким жінка би не мала клопотів у підборі повного образу. Дівчата можуть собі підібрати повний лук — до кожної сукні ми пропонуємо аксесуари і додатки. А також у такому ж стилі можна було підібрати і купальник.

Схожі новини